ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK

Október 26-án a suliban újra átélhették a diákok a minden évben október végén megrendezésre kerülő halloweeni partit. Tanáraink és a nyolcadikosok idén is jobbnál jobb halloweeni feladatokkal tették próbára ügyességünket. Voltak új, ebben az évben felavatott, és már jólismert feladatok is.

Idén nyáron két napot Egerben töltöttünk a nagymamámmal. Számunkra ismeretlen volt a város, mivel még nem jártunk ott. A szállásadónktól kértünk tanácsot, hogy miket nézzünk meg, miket tanácsol. Egy marcipánmúzeumot, a Kopcsik Marcipániát ajánlotta. Szerencsére közel is volt a szállásunkhoz, így egyik délután el is látogattunk oda.

2018 tavaszán az osztállyal elindultunk a budapesti Bűvösvölgybe. Mikor megérkeztünk, három tízfős csoportra osztottak minket, majd elindultunk az első állomás felé, ami nekünk a színészkedés volt.

Október 26-án és 27-én volt a minden évben kétszer megrendezett hermanos papírgyűjtés őszi alkalma, amikor ismét rengetek papírt gyűjtöttek az osztályok.

A barátainkkal elmentünk Regécre, hogy a sok vízparti nyaralás mellett egy nyár végi vadregényes kaland is beleférjen.

+1 Szendvics

2018.10.09

2016 áprilisától indult egy program, amely arról szól, hogy a diákok hetente egyszer az iskolákba szendvicset vihetnek be, amit az egyik megbízott tanár eljuttat a rászorulóknak.

2017-ben Magyarországra érkezett a Titanic-kiállítás, mely már nagyon sok éve utazza körbe a világot. Mi most Budapesten nézhettük meg a Király utca 26-os szám alatt a VAM Designban.