ÍGY ÍRUNK MI

Leltár

2019.03.28

Mindenki reméli, hogy nemsokára vége lesz. Én egy kisebb csoporttal egy ház pincéjébe menekülök.

Hádész fia

2019.01.22

Ha én egy isten gyereke lehetnék, akkor Hádészt választanám apukámnak. Ezzel csak egy probléma van, az, hogy Hádész gonosz, ellentétben velem, akit rendes és jólelkű félistenként ismernének.

Az operációs rendszerek istene létrehozott egy alkalmazást, amit letölthetett az összes isten, kivétel a hackerek istene. A program arra volt jó, hogy az istenek összefogjanak, és alkossanak egy virtuális világot.

Egy átlagos iskolai napon matekórám volt. Óra elején a tanárnő megmondta az előző dolgozat jegyeit, és döbbenten hallottam, hogy az enyém kettes lett. Fogalmam sem volt, hogy miért lett ilyen rossz.

Gondolom, mindenki ismeri az iskolákat, sőt, mindenki volt már iskolában. Én például a Hermanba járok, amit azért már nem mindenki ismer a földön, de van egy olyan iskola, amit szinte senki nem ismer. Ennek az iskolának csak a varázslók tudnak a létezéséről. A neve: Roxfort.

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy király. Annak a királynak volt három fia, ám olyan rusnya gyerekek voltak, hogy párjukat ritkították. Testvérének, a Napkirálynak ugyanakkor három olyan szép gyereke volt, hogy valami csoda. Sőt, még szomszédjának, a hatalmas Akrüdosz császárnak is olyan szép királylánya volt, hogy a napra lehetett nézni, de...