Halloweeni buli

Október 26-án a suliban újra átélhették a diákok a minden évben október végén megrendezésre kerülő halloweeni partit. Tanáraink és a nyolcadikosok idén is jobbnál jobb halloweeni feladatokkal tették próbára ügyességünket. Voltak új, ebben az évben felavatott, és már jólismert feladatok is.

Idén is csoportokban mentünk. Az én csoportom először egy olyan terembe ment, ahol két csapatra osztottak minket, és egy liszttel teli zacskót kellett átrúgni a másik csapat térfelére. Olyan állomáson is voltunk, ahol körbe kellett állni, és zenére egy vudubabát kellet minél gyorsabban átadni a mellettünk állónak. Az esett ki, akinél a baba volt, mikor megállt a zene. Az egyik teremben egy seprűvel a lábunk között kellett futni, és egy fogpiszkálót kellett beleszúrni egy lisztes zsákba. A feladatok között volt olyan, ahol úgy táncoltunk párban, hogy közben a levegőben kellet tartani egy lufit. Az utolsó teremben két csapatra osztottak minket, és pingponglabdákat kellett bedobni egy pohárba. Ezután a szokásos eredményhirdetés következett. Először a plakátkészítőverseny, majd a tökfaragó verseny győzteseit ismerhettük meg. Végül a jelmezverseny eredménye következett. Az osztályunkkal olyan történt, ami korábban még soha: az egyik osztálytársunk, Farkas Norbert megnyerte az egyik díjat. Ennek hatására az egész osztály óriási éljenzésben tört ki.

Nekem nagyon tetszett az idei halloween is, nagyon élveztem a feladatokat. Számomra a halloween egy nagyon különleges esemény az iskolában és azon kívül is. Nagyon örülök, hogy idén már negyedszer is részt vehettem rajta. Tudom, hogy még egy szűk év hátra van, de én már kíváncsian várom a jövő évi halloweent is.

Rák Olivér 6.B